Кохання п1сенне

Надежда Мартынова Данчак
Надежда Мартынова /Данчак/

                КОХАННЯ   /пісенне/


Я так тебе  люблю -
Жадана ти  моя красуне,
Як синє небо - очі голубі, твої
А губки – полуниці  стиглі,
Волосся, як стрімка вода і водограй,
Що на плечах твоїх, пливуть...
А ніжки , як дві стрункі тополі,
В такт вітру, витанцьовують,
Замислювати па.
О, ти божественна краса,
Що Богом так мені дана,
І серце мліє та летить,
Від щастя тіло все тремтить,
І я пливу у небесах,
Зігрітий промінцем кохання,
Я тану, тану в почуттях,
До тебе, моя любов -
Моє кохання!


© Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2011
Свидетельство о публикации №11103042654