Я так чекала

Кэтрин Фокс
Я так чекала на цей сніг,
На казку у житті моєму
Були тяжкі останні дні
Але я більше не мішаюсь у житті твоєму.

Цей сніг на серце опаде
І дасть іще одну надію
Хоч раз побачити тебе
У цю засніжену неділю.

Вже не пишу тобі листи
Щоб твоє серце не лякати
Та як же погляд відвести
Від твоєї фотокартки.

І як катана тиша ця,
Від себе бігти знову мушу,
На мить одну злякалась я
А потім снігом охолола свою душу...