Що ж може бути гiрше?

Роман Иванский
Що ж може бути гірше?
Коли не взаємна любов,
Серце неначе завмерше
Час вбиває знов і знов.

Що ж може бути гірше?
Коли ти надієшся чекаєш чогось.
Від слів тобі явно не легше,
Як смутно все переплелось.

Що ж може бути гірше?
Коли ти кохаєш і нею живеш,
Але не чекаєш нічого більше
Бо взаємністю це не назвеш.

Але все ще буде краще
Все налагодиться й взаємність буде.
Посміхнись, підійми голову вище
Ще й кохання взаємне тебе віднайде.