Для тебе

Юлия Бондар
Прошу тебе, лишайся.
Благаю, не йди.
Ти все, що є у мене,
І все для мене - ти.

Тримать тебе за руку,
Кохатися в словах.
Не вірити в розлуку,
Забуть про гордість,страх.

Забути про недоліки,
Точніше їх кохать.
Забути помилки всі,
Точніше пробачать.

І очі, ті кольору
неба,  що дощить.
Як же можна,
Тільки б за це тебе не любить?

Прошу тебе,лишайся.
Прошу, не відпусти.
Ти все, що є у мене.
І все для мене - ти.