Дзякуй Богу

Наталья Клепикова
Я шчыра дзякую,
Хрыстос,

Табе за подзвіг на
крыжы.

Ты дараваў мне светлы
лес,

Прамовіў:"Ўперад
не грашы".


Цябе паклічу -супакой

З вышынь блакітных пасылаеш,

Бацькоўскай добраю
рукой

Мяне ад зла абараняеш.


Любоў Тваю не
зразумець,

Не змераць велічнасць і міласць.

Хай сэрдцэ будзе
зіхацець,

Бо с Госпадам яно
зраднілась.


Я дзякую Табе ,Хрыстос,

За Тваю вернасць і
пяшчоту.

Як хораша, што Ты Бог
есць!

Ў Табе знаходжу
асалоду!