14

Остап Честный
Ми вивчили химери сфер
Твоїх очей
Й безодню ту пусту
Ми бачимо її й тепер
І хаос всіх речей
Коли виходимо зі сну
І скупчення твоїх комет
В ряди
Розстрілюєм в упор
Все було надто просто
Нігілізм, щастя і фурор