З Новим роком!

Татьяна Конюшенко
З Новим роком, друзі,
З Новим роком, браття!
Хай  дзвенить в напрузі
Успіхів багаття.

Хай слова блаженні
Зарясніють квітом,
Мислі сокровенні
Полетять по світу.

Хай  дасть Бог завзяття
Й тиху сповідь ліри.
З Новим роком, браття!
Хай щастить без міри!