Колись настане мить

Виктория Сокуренко
Колись настане мить,
і я тебе зустріну,
подивлюсь в твої очі,
такі рідні,мов останні ночі...

Колись настане мить,
і ми зустрінемось знову,
ти міцно обіймеш мене,
і поцілуєш,як колись в холодну ніч зимову...

Колись настане мить,
і ми знову будемо разом,
сидіти біля каміна,розмовляти,
говорячи незрозумілі іншим персонам фрази...

Колись настане мить,
мить коли ти мені скажеш:"Кохана,ти вийдеш за мене заміж?"