***

Юлия Бондар
Ти пам‘ятаєш її холодний поцілунок у вуста?
Її надиво теплий погляд?
В її обіймах опиняються міста,
Але вона не поряд,так не поряд.

Сказати їй,що ти її кохаєш,
Що нею дихаєш?
Що нею ще живеш?
Але якщо вона тебе не пам‘ятає,
А що якщо коха тебе без меж?

Роби,що хочеш.
Я попереждала,
Вона вже інша,вже не та.
Ти б знав,як я тебе кохала.
Коли ти цілував її вуста.