Моя самая большая рана

Булгакова Берта 42
Водо, омий мої рани,
Пробитую кулями спину,
Дніпром-стрічкою сший
Захід і схід воєдино .

Вибіжи по щоках
Краплями чорного моря
Та залишись на губах
Солоним присмаком горя .

Нахабну російську брехню,
Чернь тих брудних слів
І з рук ворожу кров
Холодним дощем змий .

Я у довгому тому дощі
Сльози свої приховаю .
Хай з хмарими твоїми вверх
Крик "Слава" до сотні злітає.

Сажу донбасських шахт
Змий з побитого тіла .
Ковтком води із Карпат
Дай мені , водо, сили .