***

Олеся Буценко
Дощ у вікна стукає вночі,
Це неначе сльози догорають
Пролітають вдовж літа грачі
У любові горя дні не знають.
Знов почую голос рідний твій,
Але вже любити я не хочу
Відпустивши паливо всіх мрій
Голосом тебе я напророчу.
Не забувши наші дні життя
Я в думках тебе мов залишаю
Заховавши наші почуття
Вже другого милим називаю.