Слава УкраIнi!

Гарний Парубок
Слава Україні те ж, що слава SS.
Автомати нові все наперевіс.
Всі солдати браві всі з Галичини,
Їх чуби кучеряві здалеку видні.

Командир поранений самогоном сам
Приймає на душу нові по сто грам.
Але зима холодна хочеться пожерти
Гасу просять з москаля від голодної смерті.

Ах ти мій Москалик, друже дорогий,
Гасу дай мені людям на забій.
Літак заправимо, понавішане бомб
Буде вам в Донецьку новий потоп.

Нам друзі з Америки не дали нічого
Рукава лише нові до старого пальто.
Так що вам за гас ми не заплатимо,
Тільки паркан новий швидко поставимо.

Загалом вітають з Новим роком вас
Шоколадний заєць і правий пидо...с.
Шлють вам вітання з ними дві квітки
Слава Україні до гробової дошки ...