***

Олеся Буценко
Країна плаче боляче словам
Протягне руку правді і рокам
І піде вслід холодної душі
Вздовж ріки,гори і кущі,
А з нею прапор, калиновий цвіт
Розбуде гімн весь білий світ
Нам Україна вільна і жива
Промове радісні слова.