***

Татьяна Шугар -Благодарна
Я сама тебе і сотворила
У одвічній куряві зірок,
Ангелом, що має чорні крила,
Демоном із темряви тривог.
В чорноту печалей і жалю.
Я тебе святим зробити прагнула —
Ангелом відлученим люблю