Коза з вертепу - пануватиме 2015

Оксана Олейник Львов
Народ, вітаю усіх, із прийдешнім #Новим #2015 #Роком.

Бажаю, як і собі, так і Вам, миру, спокою, злагоди нашим сім'ям.
Нехай збуваються усі найнеочікуваніші мрії,
І Серця зігріються небесним теплим промінням,
У якому житимуть щирі та заповітні надаї.

Панно, Кізонько, завітай до кожного дому,
І принеси віру у краще, моєму народу,
Ти ж господарка, прийдешнього року,
Тому матимеш нелегку й поважну роботу.

По при твій грізний вигляд, роги та копита,
Ти повинна відвертати від моєї України,нові лиха,
Тому прошу, у новорічну ніч, не пий алкоголю,
А подаруй мені та Україні, світлу й радісну долю.

І тихо, тихо, у Новорічну ніч стає навкруги,
А по Львову вже ходять чудові колядники,
І у великій пошані, є казковий персонаж вертепу - Коза,
Якої так боїться наївна й маленька дітвора.

Але Козу з вертепу, ми обігрієм і нагодуєм,
Тай класно по-галицьки їй навінчуєм:
І розтане серце у казкової панни,
Яка подарує нашій Україні мирні й щирі гамми.


31.12.14. р.Б.
(середа: 21:30)