У полi стежина

Владимир Солошенко
Вже у полі стежина
Споришем заросла.
Тут ходила дівчина
Від села до села.

І я слідом за нею, 
Як та тінь все ходив.
Від любові до неї
Лише спокій згубив.

І волошки у житі
Я для неї шукав.
Перестали дружити —
Про любов не сказав...

А вона вже заміжня,
Досі я в самоті.
На життя роздоріжжі —
Всі дороги круті.

Я шукаю кохану,
Та не в змозі знайти.
Вірю серце підкаже
Як мети досягти.

* * *
Здесь ЛГ.