Молитва за Украiну та ii героiв

Виктория Птах
О, Боже Великий!
Храни Україну!
Красу її й силу, храни!
Могутню! В добробуті! Міцну й єдину!
Крилами її обгорни…

Нехай береже тебе Бог, Україно,
Завжди, завжди!
З Його перемогою, вільна країно,
Вперед! Іди!
Біль серця, жах розуму, рабську ознаку —
Долай! Долай!
От тільки хоробрість та долі подяку
Собі лишай!

Приспів:
Моя єдина, Україна,
Велика духом и міцна,
Твоєї мужності  лише одна краплина
Народжує героїв імена/ 2 р.               

Життя ти своє віддаєш за свободу,
Та недарма!
Бо кров’ю скріпити  ти єдність народу
Змогла сама!
То ж хай береже тебе Бог, Україно,
В важкі часи,
Бо більше не знайдеш у світі перлини
Такої краси!