Просто слова

Миклош Форма
Ці слова, зрозумілі й прості,
із душі виринають сьогодні:
"Вірші пишуться на самоті,
та любов не буває самотня"...

Наче все, що почути хотів,
шепче зірка з нічної безодні:
"Вірші пишуться на самоті,
та любов не буває самотня"...

Не забуду – пишу на листі
ці слова, мов життя, незворотні:
"Вірші пишуться на самоті,
та любов не буває самотня"...