Наодинц...

Александр Петрович Буяльский
ТОЙ що загнав себе у власні рамки
Навколо лиш один великий НУЛЬ
Порозсипались всі піщані замки
А ще ж не було навіть злісних бурь.

Напередодні дня що рік міняє
Як завжди відстібаю сам себе
Не той й не ту й не зараз обіймає
Рядки ці не про тебе, полюбе.

Вона подзвонить? Може й не подзвонить.
Може подзвонить не вона. Вони.
Хай завтра скажуть- "Він занадто гонить".
Давай же, телефоне мій, ДЗВОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!