Се ля в

Александр Петрович Буяльский
Час пройде і побачиш ким ти жив,
Котрі вважались кращими із кращих,
Кого кохав, і з ким справді дружив,
Це нелюди, але без них найважче.

Бо звикнув що завжди прикрита спина
Завжди вперед, бо в тебе вже сім'я,
Це той в честь кого мав назвати сина
І "найвірніша" подружка твоя.

Оточення самі ми обираєм
Як виявилось це важливий крок
Бо так, на диво, з легкістю міняєм
Своїх найкращих друзів на жінок.