Нехай вiдiйде все зайве

Людмила Дзвонок
Ми вже діждались - випав сніг,
Такий пухнастий, білий-білий!
Шляхи засипав, наш поріг,
Дерева також забіліли!
Ви подивіться, дивина -
І у людей біліші лиця!..
Нехай вже горе обмина,
Щоби очам лише іскриться!
Як гарно чути сміх дітей,
Ба, сніговик звели, як в казці!
Мети, сніжок, мети, мети,
Землі дай бути в твоїй ласці!
Стелися ковдрою, нехай
Побуде в дивовижнім сяйві,
Хай біль із себе видиха -
Відійде все, що було зайвим!
               02.01.2015