Коли тебе...

Алим Зелинский
Коли тебе цей світ бентежить
І ти блукаєш як сліпий,
Тобі до Бога йти належить.
Він добрий, ніжний і святий.

Він пригорне тебе до Себе,
Поможе кожному в біді,
Вузьку стежиночку до неба
Покаже з радістю тобі.

Так не вагайся – буде пізно.
Ісусу вір, як немовля.
Час промовляє нині грізно.
В скорботі матінка-земля.

Ти крок зроби назустріч Богу.
Спаситель все тобі зробив,
Щоб вибрав ти нову дорогу,
Навік  Ісуса полюбив.