Дякую за все!

Виктория Гребенюк Роженкова
Матуся люба, дякую за все,-
Ти найдорожча за усе!
Твоя любов, то ласка Божа,
Нехай Господь тобі поможе...

За твої руки працьовиті,
Трудом гірким завжди сповиті...
Низький уклін тобі я шлю,
Тебе шаную та люблю!

У полі в золоті хліба,
Та соловей співає гаєм. 
Невпинно так біжать літа,-
Наче пташина в небі зграя...

Ось ніч за днем, і знов світає...
За тебе кращої немає!
Хай твої очі сліз не знають,
Всі  дні у щасті процвітають!
02 01 2015 р
Вікторія Р