Сунне юрату погасшее пламя любви

Людмила Прохорова 2
Пирен юрату сунса келленне,
анчах, пур пер, темшен телкешет.
Келе сиве сумарпа  исленне,
халь те, татах куса йусетет.

Тен ваштар  сил  алхасна  вахатра
ун  тетеме  таврана  саланать?
Тен, санпала  тел  пулна  самантра
ун  йусеке  кусра  хусаланать?

Сил  кассан - кассан тулашса версен те-
ял  сулам  кел  синче ялкашас сук...
Сан  кусучем асаплан  тинкерсен  те-
келленне  юрату  тавранас  сук!!!