Кожен повинен нести свiй хрест..

Константин Матаков
               ***


Кожен повинен нести свій хрест
Якщо ти не прибитий цвяхами
Якщо тебе не бичували мучителі
Якщо не страждав ти у терновому вінку
Пiд тягарем хреста не кривавив коліна:
Не можеш бути разом з Христом.
І Львів виходить на хресний хід
Під галицьке небо у великий піст
І кожен день як п'ятниця страсна
Плоть зруйнована ранами, крики катів,
Так завжди буває в історії людей
Всі постійно несуть свій хрест..       
 
 
                040115     23.37




На фото: крестный ход во Львове