за 2 години до

Долька Полыневая
втрата - в смаку пиріжка із вишнями,
що стає на покусаних губах залізистим.
яке із улюблених імен є лишнім?
який із ліктів віднині гризти?

мене мов у вушко голки просилено
протикати душі чиєїсь мереживо.
*
сьогодні чийсь голос в усмішці силуваній
лишиться розіп*ятим на мережах.