ти доводиш мене до сказу

Долька Полыневая
ти доводиш мене до сказу.
я у полі нарву ромашок
і віткну їх тобі у шкіру,
заспокоює ліпше чаю.

цей блакитний невинний погляд,
ти доводиш мене до сказу.
я здихаю в твоїх обіймах -
ти полегко цілуєш в лоба.

я сьогодні така вільготна -
начепила котячі вушка.
роздряпаю тобі всю пику,
я скажена руда тварина.

твої кроки лунають в тиші.
грець з тобою, пробач, до дідька!

ти доводиш мене до сказу.
тільки я тебе - більше.
більше.