Белорусский армрестлинг

Светлая Две Тысячи 10
Няроўна дыхае грамадства... ў каго аблом з жыццём, у каго жыццё - штодзённая вайна з агульным бд===вам... бо як яшчэ назваць абставін кіпцюры, што не даюць пайсці не ўправа... не туды, куды багна зацягвае скопам нас усіх... і белых, і чырвоных... і каларадаў, што мяняюць погляды ўжо...Расія не спяшаецца палепшыць гідкае жыццё ім... а далей будзе горш, яшчэ гідчэй, панчохі ужо пустыя напалову, і думкі лезуць у галаву... а што як не туды мяне вядуць...на месцы пастаяць не атрымаецца... з нахільнай плоскасці ўцякаць нам трэба... таму і рэйтынгі мяняюцца... ўжо сорамна камусці маляваць іх... так і да праўды, мабыць, дойдзем...А праўда вывядзе ўсіх на Плошчу... такі вось ланцужок с жаданняў нашых простых...