Darling please - Милая, ты услышь меня - english

Евгений Ратков
DARLING PLEASE

Интерпретация
романса " Милая, ты услышь меня"
Музыка Э. Вальдтейфеля
Слова С. Герделя

http://a-pesni.org/romans/milaja.htm




Darling please,
Beg you look at me,
Listening to my guitar
You'll know you are my star.
 
So give me just one look,
So give  me one right now,
You will see all my love,
You'll see I need you how.

Life was, oh! so hard,
You can understand
I will  give you all my heart
If we'll  go hand in hand.

So give me just one look,
So give  me one right now,
You will see all my love,
You'll see I need you how.

Darling please
Beg you look at me,
Wanna see your eyes,
There's my paradise.

===================================
Милая,
Ты услышь меня,
Под окном стою
Я с гитарою!

Припев: Так взгляни ж на меня             
Хоть один только раз,
Ярче майского дня
Чудный блеск твоих глаз!

Много мук я стерпел
И страдать был бы рад,
Если б душу согрел
Мне твой ласковый взгляд.