нямае пробак

Володя Жигадло
...я адвярнусь, а тут цягнік.
Потяг, калі інакш прамовіць.
І след прастыў. І сябр знік.
І выпадак ніхто не зловіць.
Я адыйду, а тут аўто...
Пазьняк...Спазнілісь, мой харошы.
Нідзе, нішто і зваць ніхто.
Які ты сам, такія й грошы.
Я праз калена рэйку;-Хрум!!
Я набяру паветра ў грудзі.
Нямае пробак. Сум не сум.
На гэтым свеці ўсе мы людзі.