Новий Р к-веселе свято

Ольга Литвиненко-Мальована
Новий Рік - веселе свято.
Щастя й усмішок багато,
Бо приносить Дід Мороз
Подарунків цілий воз.

Діти свята рік чекали,
Поведінку гарну мали,
Добре вчилися малята
Рахувать,писать,читати.

На віконці візерунки,
Під ялинкой подарунки.
Гарний настрій,мрій багато.
Новий Рік - веселе свято.