Ки в

Николай Мотков
   


                Гімн міста Київ


               
             Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков

                Київ – свята наша віра, надія,
                Серце Країни - яскравий, злотий,
                Лавра, Дніпро, Оболонь і Софія, 
                Дивне Поділля, Хрещатик палкий               
               
                Приспів
                Слався велика, могутня столиця,
                Місто герой – джерело дум і мрій,   
                Братніх народів духовна світлиця,
                Києве любий - ти вічно живий!   
   
               
                Площі, проспекти, каштани, бульвари,
                Сяють, палають - мов щастя прибій,
                Кобзар, Хмельницький, Майдан і фонтани,
                Київ царить сивий і молодий! 
               
               
                Місто мети, праці, дій і кохання,
                Компас Держави, проміння життя, 
                Спалах сердець, мудрість, воля єднання,
                Наше суспільство веде в майбуття!


                Гордо лунає наш Гімн урочистий,
                Прапор - Архангел святий майорить,
                Зірка Країни - злотий, променистий,
                Київ святковий палахкотить!