Не залишайся осторонь тодi

Валентина Коц
Не залишайся осторонь тоді,
Коли хтось поряд в скруті чи біді.
Якщо ти в силі, то допоможи,

За нього Богу в молитвах скажи.
Не закривай ні серця, ні руки
У кожну мить життя твоїх років.