Життя вбива нас поодинцi...

Афанасий Вержак
Життя вбива нас поодинцi,
Стають буззубими ряди,
Ми, як освiдченi ординцi,
Кричiмо: - Знову мрець - гляди!

Яка була йому пошана?
Коли тримав в руках перо …
Домiвка вiчна - лиш дощана,
Вiршi безглуздям замело …

Його ганьбить пихата морда,
Плюе в його нагрудний хрест …
Навiк вкрива земельки ковдра –
Вiдстoяв честь, як прадiд – Брест!

В стрiчках сумуе Украiна –
Синок, за щастя в полi впав
I плаче гiрко мати рiдна,
Скорботи повний батька став …

03.01.15р.       11:10;          Шосе Энтузiастiв