Украина

Алёша Пилипенко
Україна - рідний край,
Все що хочешь вимагай!
Ти красива, вільна, сильна.
Ти безкрайня, солов'їна.
Рідна наша, краснорічна.
Милозвучна, мужня, вища!
Люди в тобі - найгарніші!
Найвеселіші, найдобріші!
Не дамо тебе в полон,
Ти мужайся , ми захистимо!