Магiя слова

Роман Иванский
Доторкнись до мого серця
Застигло слово в тишині.
У цьому слові сенс, безсмертя
Чи скажеш ти його мені?

Чи я почую це від тебе?
В слові криється могутня сила,
В ньому прозора річка тече,
в ньому сховані ангельські крила.

Ти скажеш все мені і слово зцілить,
Саме зцілить, а не вб'є.
Доріжку любові нам простелить
Повну чашу кохання набере.