Можливо

Гордеева Ютта
Осінне листя струшують дерева,
І краплі дощові нагнали сум мені...
В душі моїй судова хуртовина
Холодним снігом заміта вогні.

Хто знає  - як на світі жити??
Хто відповість, чому панує сум??
В житті неможна не любити,
Неможна обминути важкіх дум!

Хіба можливо не відчути
Симфонію серцебиття ...
Можливо тільки розминутись 
І не ввійти в твоє життя...

Тому в душі тій лютий холод
Вже павутиння розпліта...
Найди мене... поки можливо...
Прийди крізь зірки та літа....