06, 01, 2015р

Татьяна Онищук
Давай обміняємося обіймами зимової ночі,
Коли сильний мороз та хурделиця на дворі.
Я дивитимусь у твої великі сині очі,
А ти лікуватимеш поцілунками моєї душі закутки безнадійно хворі.

Давай будемо передбачати долю на маленьких монетках
Та читати уголос одне одному «Різдвяні історії» до ранку.
Сидячи тихого вечора біля каміна в теплих шкарпетках,
Ми вивчатимемо зоряне небо аж до самого світанку.

Давай засинати, слухаючи Beatles та під картатим пледом тримаючись за руки.
Малювати в старому зошиті чудернацьких героїв.
Давай придумаємо лише нам зрозумілі мову та звуки,
Давай створимо окрему галактику, де нас буде лише
Двоє…..