04, 01, 2015р

Татьяна Онищук
Мої вірші давно всіма забуті,
І ті, хто близько був, тепер уже далекі.
А я займаюсь пошуками суті,
Зникаючи серед полиць бібліотеки.

Старі книжки припали шаром пилу,
Минуле пише гнівні траспоранти.
І вкотре повертають сердцю сили
Світлі історії потертих фоліантів.