Миколаю

Татьяна Онищук
Я напишу листа Святому Миколаю,
Вказавши в ньому лише декілька рядків.
Вернулись щоб додому всі, кого чекають,
Сирітка кожна віднайшла своїх батьків.

Хай принесе в домівки це казкове дивне свято
Лише яскраві та веселі кольори.
Щоби маленькі ручки обіймали шию тата,
Свiтилось щастя в оченятах дітвори.

18,12,2014р.