вся суть

Злодей Правдивый
Вся суть взросления.
Вся суть страдания.
Во век быть должным.
Без понимания.
Вся суть терпения.
И безысходности,
Сейчас добро,
А завтра подлости.
Печаль и радости.
Тепло й уныние.
Такие разные.
До боли милые..
Проходит время,
Приходит должное..
Все суть взросления.
Сегодня ложная..