ONE AND ONLY

Мечты Камилиан
I've never been the one for you.
I knew it long ago.
It's just post-factum (sad, but true)
A shout of my soul.
I've never been the one you know.
I was somebody else.
Your place for rest, dance-floor to roll
Your preference, your meds.
I've never been somebody who
Am I in real live.
The girl who wants be understood
Drowning in your eyes.

#Dreams_of_Kamilian ©
27 December 2014