Накип ло...

Виктория Бутмарчук
Хотiла я б тобi признатись що люблю
та подивитись у твоi сiрii очi
Проте нiколи цього я не зроблю
i не скажу що я не сплю цi ночi

Бо знаю, тобi байдуже до мене
не бачу сенсу говорить про почуття
Не хочу я устраювати сцени
Щоб потiм ти пiшов з мого життя

Ховаю це вiд тебе я пiд маскою
З красивою фальшивою усмiшкою
В душi я залишаюся нещасною
Живучи iз любов'ю безотвiтною

Ховати моi почуття стае вже важко
Бо ти живеш у глибинi душi
З тобою не легко, а без тебе тяжко
Прошу лише одне, хоч слово напиши