Прив т, коханий...

Виктория Бутмарчук
Привіт, коханий! Як ти поживаєш?
Як день пройшов? Що нового ти маєш?
Сумую я без тебе дні і ночі
Ти знаєш сам, що бути с тобой хочу

Не вистачає погляду твого
Що проникає аж до серця мого
І від якого застигає кров
Бо я не можу жити вже без тебе

Скажи мені, коли ти будеш поруч?
Коли я зможу обійняти  тебе знов?
Коли я зможу знову злетіть вгору?
Прошу ж бо, не мовчи моя любов…