Моя Украiна

Влад Кучерявый
Яка чарівна Батьківщина!
Яка чудова ця земля!!
Моя кохана, Україна,
Ти мрія и любов моя!

Тебе кохаю я, як мати
Свого маленького дитя!
И, як дітинку, обнімати
Тебе я мрію все життя!

Ми всі – твої маленькі діти!
Для всіх ти - матінка рідна!
Все саме краще, що є в світі
Ти нам даруєш всім сповна!

Яка ти лагідна, чудова -
Чарівні гори и поля!
Немає в світи краще слова
Ніж,  УКРАІНОЧКА, моя!


20.05.2008 - 08.01.2014


Прим. К моему стыду, у автора этих строк только "шапочное" знакомство с украинским языком - не обессудьте...  Буду признателен, если кто укажет на ошибки - с благодарностью их исправлю. Можно считать это, как эксперимент. Вопрос только - с кем или с чем  и зачем? Но это уже совсем другая история...