Думаю про тебе

Настя Лисицина
Думаю про тебе
Коли прокидаюсь,
Коли їду кудись
І спать лягаю.
Думаю про тебе
У сні й наяву,
У мріях літаю
І ними живу.

Думаю про тебе,
Коли на роботі
І коли прокидаюсь
Посеред ночі.

Ти завжди в думках
І завжди так тепло,
Коли ти є поряд
І коли без тебе.

Думаю...