Затримаймо мить

Настя Лисицина
Так п'янко, нестерпно
Поруч сидіти
І не говорити,
Ні пари з уст...
Коханою бути
В бажанні тремтіти -
Цього дуже хочу,
Та сказати боюсь.

В холодні зимові
Самотнії ночі
Тебе зігрівати теплом долонь.
Ти поруч, так близько,
Але ще далеко,
Зніяковіло стоїш осторонь.


Від голосу твого
Мурахи по тілі.
Гарячі, спітнілі
Кудись біжимо.
Я хочу літати,
Коли ти є поряд,
Бо щастя - не сон
І ми не спимо.

Я хвора тобою,
До самого ранку
Не стулю очей ні на мить.
Я лиш чекаю
Аби за сніданком
Спіймати твій погляд,
А голос тремтить.

В онлайні в думках моїх
Цілодобово,
Усмішка твоя
Веселкою в серці горить.
Я мрію про нас
І усе кольорово.
Побудь іще трохи,
Затримаймо мить.