Молитва

Виталий Пушкарь
 ;           Молитва

Коли згорить останя зірка
І сонце землю освітить
Неначе як до квітки бджілка
До Господа душа летить.
У тихім ранішнім світанні
Лише прокинеться земля
Молитва наче пташка рання
Хвалою серце звеселя.

Позаду всі земні тривоги
І горе наче не біда.
Молитва звернена до Бога
В житті дорогу проклада.
Здолає пагорби і кручі,
В пустелі прольється дощем.
І зніме біль чужий, болючий
Своє підставивши плече.

Молитва наче пісня мами
Несе і радість і спокій.
Підніме сильними руками,
Увійде сонечком в дім твій.
Вона завжди до тебе близько
Неначе подих у грудях,
Веде від самої колиски
До царства що на небесах.