Заклик

Соломия Галицкая
ЗАКЛИК

Тремти, фашисте, лютий злодій!
Твій час ще трохи - і мина!
Тебе, як пса, женуть на сході!
А захід - ще тебе прийма.
Тому що люди не прозріли.
Живуть, немовби уві сні.
Але чекай, той день настане!
Прозріє захід і повстане!
Тобі, фашисте, скаже "НІ" !

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(квітень 2014)