Сльози Новоросii Слёзы Новороссии

Соломия Галицкая
Сльози Новоросii

Тримайся, Новоросія!
Я горе твоє бачу.
Осліпли мої земляки,
А я за тебе плачу!

Народ не бачить твоїх сліз
Брехня закрила очі
Палить вогнем тебе фашист,
Бо ти його не хочеш.

Ця влада ласа до грошей.
Наживи хоче влада.
За гроші знищують людей.
Наш брат вбиває брата!

І Новоросія горить!
І хлопці наші гинуть!
Як я не можу зупинить,
Нехай хоч Бог зупинить!

Та покарає ворогів,
Що свій народ згубили!
Хай захистить твоїх синів!
І встояти дасть сили.

Хай зрозуміють земляки.
При владі справжній злодій!
Тоді повстанем разом ми
На заході й на сході!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(червень 2014)